кадър: Детето е претърпяло операция и вече си е вкъщи.История с

...
кадър: Детето е претърпяло операция и вече си е вкъщи.История с
Коментари Харесай

Учител по физическо спаси живота на 4-годишно дете, блъснато от автомобил

кадър: 

Детето е претърпяло интервенция и към този момент си е у дома.

История с благополучен край в Разлог. Бързата интервенция на преподавател по физическо образование избави живота на 4-годишно дете, блъснато от автомобил. Шофьорът на колата е избягал, по-късно е арестуван.

Инцидентът става до момента в който детето се разхожда с баба си. Внезапно момчето се озовало на пътното платно и автомобилът го блъснал, предава . Вместо да спре, водачът избягал. Учителят по физическо Николай Фарфаров, който по това време бил в близкия парк, се притекъл на помощ.

" Видях бабата, прегърнала внучето си, което беше в много тежко положение. Установих, че детето си е глътнало езика и въобще не може да диша, беше цялото посиняло ", сподели той.

Фарфаров съумял доста бързо да извади езика на детето. Малко по-късно на мястото на случая дошъл бащата на детето.

" Обади ми се моята майка, бабата на детето, сподели ми, че детето е блъснато от кола и да дойда. Пробягах докъдето е детето, видях го, че лежи, мой другар го държеше за главичката и го успокояваше ", описа бащата на детето Николай Начев.

След случая детето е със строшен на крайник. Шофьорът на автомобила е арестуван.

" Разбрах, че е избягал от мястото на случката, което въобще не му прави чест – може би той би трябвало да е първият човек, който в такава обстановка би трябвало да слезе да види какво става и да извика медицински екипи ", добави още учителят.

Фарфаров е преподавател в Разложката професионална гимназия. За оказване на първа помощ е минал десетки курсове.

" Чувствам се горделив от постъпката си - че бях там, че съумях да оказа помощ на детенцето, че то е живо и крепко. Ще се възвърне след счупването ", добави Фарфаров.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР